Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Április 1-jén érkezik a Family Guy 11. évada

Jön a 200. epizód

2014. március 18. - emTV.hu

cc.jpgMinden idők egyik legelborultabb családja április elsején tér vissza a Comedy Centralra, hogy ismét elképesszék a magyar rajongókat. Aki azt hitte, hogy a tizedik évad után ennél keményebb már nem is lehetne a Family Guy, az tévedett. Még frissebb, modernebb és üdítőbb gagekkel tér vissza a sorozat. A folytatásban újfent együtt bandázik majd kedvenc animált párosunk Brian és Stewie, de természetesen Meg se szépül meg hirtelen, Chris és Peter pedig újfent versenyt futnak, hogy kinek jár lassabban az esze.

familyguy.jpg

 A 11. évadban Griffinék kilövik magukat az űrbe, Peter vesz egy farmot és drogtermesztésbe kezd, de az irodalomért és az alkoholért ugyanannyira lelkesedő Brian is farkasszemet néz a lehetetlennel, azaz csajozásra használja Stewie időgépét. Slamasztikákból a vadiúj részekben se lesz hiány: Meg megpróbálja bátyját meleg kapcsolatba hajszolni, Quagmire pedig feleségül vesz egy prostituáltat, teljesen véletlenül, szerelemből persze.

Seth MacFarlane sorozata huszonkét új résszel jelentkezik április 1-jétől a Comedy Central műsorán, aki pedig Griffinéket választja, az kapaszkodjon meg a fotel karfájába, mert ebben az évadban jön a széria kétszázadik epizódja is, amely a szokásosnál is sokkal elborultabb lesz!

Red Lemon Media // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr455867830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása