Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Botrányba keveredett Lisa Kudrow

Március 24-től folytatódik a Botrány a Universal Channel műsorán

2014. március 27. - emTV.hu

universal.jpgA Jóbarátok bolondos Phoebe-je teljesen új oldalát mutatja meg. Lisa Kudrow öltönyt vesz magára és bemasíroz Shonda Rhimes kríziskezelő menedzsereinek világába, így a Botrány gárdája újabb ismert arccal bővül. Josie Marcus nem riad vissza semmitől és bátran "neki megy" még Amerika első emberének is. A kemény képviselőt Lisa Kudrow kelti életre a Botrány harmadik évadában, ám túl sokat ő sem árult el szerepéről. A színésznő először március 31-én lesz képernyőn.

lisa_kudrow.jpg

Minden, amit elmondhatok a harmadik évadról, az annyi, hogy benne vagyok – nyilatkozta a színésznő Arensio Hall műsorában a CBS-en – Félek. Ki tudja, lehet hogy léteznek azok a titkos csoportok, akik embereket ölnek. Így nem kockáztatok. Ez Shondaland, bármi megtörténhet – tette hozzá viccesen a színésznő.

Ez egy igazán izgamlas és lenyűgöző sorozat, ezért is szerettem volna a részese lenni. Hiszen nézőként is lenyűgözött – árulta el Lisa Kudrow, aki a Jóbarátok Phoebe-jeként teljesen más oldalát mutatta meg. A Botrányban garantáltan egyetlen vicces momentuma sem lesz a világsztárnak.

Hogy milyen hatással lesz Josie Marcus színre lépésének az elnökre, s miként alakul a képviselőnő és Olivia Pope kapcsolata, az a Botrány legújabb epizódjaiból kiderül.

Botrány 3. évad – Országos premier a Universal Channel műsorán március 24-től hétfőként!

Red Lemon Media

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr445880845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása