Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az AH nyáron két új multiplex indítását tervezi

Az Antenna Hungária tervei a közeljövőre

2014. május 29. - emTV.hu

mindigtvextra.jpgTóth András, a műsorszóró vállalat kommunikációs igazgatója egy budapesti szakmai találkozón úgy nyilatkozott a Broadband TV News szakportálnak, hogy a bővítés következtében a jelenlegi 35-ről akár 50-re is nőhet a digitálisan fogható televíziócsatornák száma.

Tóth András ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a mennyiségi bővítés mellett a fejlesztés fókuszába immár a minőség javítása kerül, amely egyúttal nagyobb rugalmasságot is biztosít a nézők számára.

A közeljövőben, Tóth András tájékoztatása szerint a lineáris televíziós műsorszórás vitathatatlan fontossága mellett egyre hangsúlyosabb szerephez fognak jutni a többképernyős, azaz internetes és on demand szolgáltatások is.

Antenna Hungária

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr86227752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása