Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Lezárult a TV2 Csoport felvásárlást követő belső átstrukturálás

A folyamattal egyszerűbb, hatékonyabb és átláthatóbb vállalat jött létre

2014. július 02. - emTV.hu

tv2csoport.jpgA cégbíróság 2014. június 30-án bejegyezte az MTM-SBS Zrt., a TV-CEE1 Kft., az MTM-TV2 Kft. és az MTM Produkció Kft. beolvadását a TV-HU1 Korlátolt Felelősségű Társaságba, amely a beolvadó cégek általános és egyetlen jogutódja. A társaság a jövőben "TV2 Média Csoport Korlátolt Felelősségű Társaság" vagy "TV2 Kft." néven folytatja a tevékenységét. Ezzel a folyamattal egy sokkal egyszerűbb, hatékonyabb és átláthatóbb vállalat jött létre.

A TV2 Kft. ügyvezetői igazgatói Yvonne Dederick és Simon Zsolt. Stratégiai- és általános működési kérdésekben közösen járnak el, az új céget együttesen jegyzik. A két tulajdonos kiemelt tevékenységi területei is megnevezésre kerültek. Simon Zsolt a kereskedelmi-, marketing és programing területeket, míg Yvonne Dederick a vállalat gazdasági-, HR-, műszaki, tartalom gyártás, - és new business területeit irányítja, kiegészítve a nemzetközi kapcsolatokkal.

TV2 Csoport

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr736466379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása