Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Punk nyulakkal teremt fesztiválhangulatot a Nickelodeon

Új részekkel érkezett a Rabbids – Invázió

2014. július 08. - emTV.hu

nick.jpgA Rabbids – Invázió fehér nyulai olyanok, mint a legmenőbb rocksztárok: életük a szórakozás, és akkor érzik magukat elemükben, ha törhetnek-zúzhatnak és felrúghatnak minden szabályt. Lételemük a bulizás, közönségük pedig a videojáték-őrültek legjavából kerül ki. A Nickelodeon animációs sorozata július elején új részekkel jelentkezik, a Föld pedig ismét farkasszemet néz a megalomániás űrlényekkel.

rabbids_invasion.jpg

A fehér kisnyulak amilyen bájosak, éppen olyan ijesztőek is. Gülü szemeik azonban új lakhelyükön, a Földön egy célt szolgálnak, hogy újabb és újabb kalandokat keressenek maguknak. Csirkéken lovagolni, ijesztgetni a városlakókat, a szőrös űrlényeknek mindegy, a lényeg, hogy úgy megbontsák a rendet, majd egy hétig tartson helyre állítani a dolgokat.

Először a Rayman című videojátékos franchise rajongói találkozhattak a Rabbids főhőseivel, majd egy spin-off keretében saját kalandokat élhettek át a geekek az örökvidám nyulak vezérletével. Először csak konzolokon majd a hat szőrmók a tévéképernyőkre költözött. Egy amerikai- francia koprodukciónak hála ugyanis elkészült a Rabbids – Invázió című animációs sorozat. A széria 2014-ben idehaza is bemutatkozott, most pedig új részekkel jelentkezik a műsor.

Még több zúzás, még több szabálysértés és megannyi kaland a Rabbids – Invázió című sorozatban július 7-től, minden hétköznap 15:55-kor csak a Nickelodeon műsorán!

Red Lemon Media

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr66485259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása