Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új, nyári sorozat indul a Megamax-on

Hello, West Hill gimi!

2014. július 08. - emTV.hu

megamax.jpgPénteken indul az új kanadai tinisorozat, a West Hill gimi. Itt tanulnak főhőseink, akik nagyon unják iskolájuk saját híradóit, ezért elhatározzák, hogy felpezsdítik azt. Eric Ortiz lesz a sulis média klub új vezetője, aki – saját népszerűsége növelése érdekében – hozzálát a legszórakoztatóbb iskolai híradók elkészítéséhez.

Ám a dolgok nem mennek ilyen egyszerűen. Társműsorvezetőt kap egykori riválisa személyében: Victoria Jaggert. És ha mindez nem elég, az iskolaújság főszerkesztője is ott tesz be nekik, ahol csak tud, hogy a lap nehogy kikerüljön saját osztályának irányítása alól. Eric segítségére sietnek barátai, Charlie és a zseni Laney, aki már tizenkét évesen produceri feladatokat lát el. És Victoria sem marad érzéketlen, közösen szállnak harcba a West Hill gimi újfajta híradóinak sikeréért. Innentől kezdve veszni látszik az iskolai egyhangúság.

Tiago Abreu, a sorozat férfi főszereplője várhatóan hamar a lánynézők kedvence lesz, míg Victoria szerepében Karissa Lee Staples, egykori szépségkirálynő ülteti a tévé elé az erősebbik nem fiataljait.

Charlie - Baráth István
Eric - Berkes Bence
Laney - Pekár Adrienn
Mr. Denovi - Galbenisz Tomasz
Teddy - Penke Bence
Victoria - Gulás Fanni

felolvasó - Zahorán Adrienn
magyar szöveg - Szojka László
szinkronrendező - Kozma Attila, Mészáros Károly

Hello, West Hill gimi! – A húsz részes sorozat július 11-től minden nap délután hattól a Megamax-on!

Megamax

fb_post.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr886485331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása