Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A FEM3-on lesz műsovezető Herevasaló Berki Krisztián

Állítólag egy délelőtti magazinműsorban kap lehetőséget

2014. augusztus 11. - dselmeczi

fem3.jpgA Bors szerint Berki Krisztián (nem az olimpiai bajnok tornász Berki, hanem a herevasalós celeb Berki) ősztől a TV2 nőket célzó csatornáján, a FEM3-on lesz műsorvezető. A lap úgy tudja egy délelőtti magazinműsorban bizonyíthat, műsorvezetőtársa állítólag Czippán Anett lesz.

"Minden eddiginél több műsorral készülünk az őszre, jó néhány meglepetéssel fogunk szolgálni a nézőknek, addig azonban korai lenne konkrétumokról beszélnünk" – nyilatkozta a Borsnak, Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

"Nagyon örülök, hogy a TV2 több fronton is gondolkodik bennem, vagyis az Édes élet című műsor mellett más feladatokat is rám bíznának. Valószínű, hogy ősztől műsort vezetek, de erről többet egyelőre nem mondhatok" – titokzatoskodott az állítólag adásonként 300.000 forintot szakító Berki.

Bors // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr876594199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása