Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Újabb helyi rádió szűnik meg

Ma éjfélkor lekapcsolják a tiszaújvárosi Rádió 35-öt

2014. augusztus 15. - emTV.hu

radio35.jpgElvesztette frekvenciajogosultságát a tiszaújvárosi Rádió 35, mivel alulmaradtak a 89.6 MHz 7+5 éves használatára kiírt frekvenciapályázaton. A ma éjfélkor lekapcsolásra kerülő helyi adó helyére hamarosan érkezik a Rádió M. A Rádió 35 a helyben készített műsorai mellé átvette a Disco's Hit és a BorosMegaVoga című országosan terjesztett franchise-programokat is. Az este folyamán élő műsorral búcsúznak hallgatóiktól.

Kerényi György, a Rádió 35 vezetője és egyben a Tiszaújvárosi Közösségi Rádiózásért Egyesület elnöke péntek reggel ezt posztolta az adó Facebook oldalán.

A Médiatanács tenderén a kereskedelmi frekvenciára két pályázat érkezett: a Rádió 35-é és a Rádió M-é; a nyertes az utóbbi lett: vételkörzet-bővítés céljával benyújtott pályázatuk alapján huszonnégy órában egyezni fog a tiszaújvárosi adáskörzet műsora a miskolci (FM 101.6), kazincbarcikai (FM 95.9) és ózdi (FM 99.5) adással - írja a radiosite.hu rádiós portál.

radiosite.hu // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr326607483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása