Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Zsaruk váltják a Magánnyomozókat

Szeptember 1-től minden nap akcióban TV2-n

2014. augusztus 19. - emTV.hu

tv2.jpgSzeptember 1-jén Zsaruk címmel új, izgalmas doku-reality indul a TV2 képernyőjén. A hétköznap 20:15-kor kezdődő sorozatban a legelszántabb civil ruhás nyomozók derítik fel a bűnügyeket, melyek gyakran megtörtént eseteken alapulnak – írja a csatorna.

zsaruk_tv2_logo.jpg

Megdöbbentő bűncselekmények, izgalmas nyomozások, hihetetlen fordulatok – soha nem látott közelségből, az áldozatok és a zsaruk szemével. Célkeresztben: valódi bűnügyek. Legyen szó csalásról, zsarolásról, emberrablásról, drogról, eltűnésről, önbíráskodásról, vagy akár gyilkosságról – a zsaruk bátran néznek szembe a veszéllyel. Tökéletes bűntény? Kibogozhatatlan eset? Lehetetlen ügy? A Bűnügyi Csoport civil ruhás nyomozói számára ezek a fogalmak egyszerűen nem léteznek. A nyomozók fáradhatatlan szívóssággal, a legmodernebb rendőrségi technológiát is felhasználva, egy jól képzett rendőrségi kutyát segítségül hívva indulnak a bűn nyomába, hogy aztán a lehető legváratlanabb pillanatban csapjanak le a tettesekre. És hogy mik állnak a bűntények háttérben? Szerelemféltés, pénz,hatalom,vagy épp a bosszú. Bűntények hirtelen felindulásból vagy előre kitervelten. Akárhogy is, a civil ruhás nyomozók lerántják a leplet a rejtélyekről, és sikeresen oldják meg az ügyeket.

TV2

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr776617203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása