Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kíméletlen harcosok a Spektrumon

Történelem tízkor

2014. augusztus 23. - emTV.hu

spektrum.jpgA Spektrum legújabb sorozatában, a Kíméletlen harcosokban betekintést nyerünk különböző harcos népek rítusaiba, hadviselésébe és mindennapjaiba, a maori harcosoktól kezdve a középkori lovagokon át napjaink katonáiig. A legrettenthetetlenebb vezéreket, mint például a világtörténelem legnagyobb egybefüggő birodalmát irányító Dzsingisz kán vagy a híres skót szabadságharcos, William Wallace, a műsor külön is bemutatja. A háborúk nélkülözhetetlen kellékei a fegyverek, a különböző korszakok legkiválóbb eszközeit és azok használatát is megismerjük a műsorból.

konyortelen_harcosok.jpg

Ha tudni szeretné, miért voltak legyőzhetetlenek ezek a harcosok, megtudhatja a Történelem tízkor sáv legújabb sorozatából, amelyet augusztus 25-i premierét követően minden nap este tíz órától láthat a Spektrumon.

Kíméletlen harcosok PREMIER // hétfő / 22:00 // további adások minden nap 22:00

Spektrum

fb_post.jpgzzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr16628487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása