Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szeptemberben folytatódik a Crossing Lines – Határtalanul

Szeptember 24-én indul az AXN saját gyártású produkciójának második évada

2014. augusztus 27. - AXN

axn.jpgAz AXN saját gyártású akció-krimi sorozatának legújabb részei hamarosan Magyarországra érkeznek! A Crossing Lines – Határtalanul második évadának premierét szeptember 24-én, szerdán  este kilenckor láthatják az AXN csatornán.

cl_s2.jpg

A sorozat készítői semmit sem bíztak a véletlenre: a különleges helyszínekkel, összetett karakterekkel és lélegzetelállító európai nyomozásokkal átszőtt produkció izgalmas kikapcsolódást kínál.

A Crossing Lines - Határtalanul csapata akárcsak az első évadban, most is különböző nemzetiségű rendőrökből áll. A kulturális különbségek ellenére az elit osztag tagjaiból egy FBI szintű európai elit egység kovácsolódott, amely a második évadban New York-tól egészen Európáig üldözi a nemzetközi nehézfiúkat.

Az új évad igazi sztárparádéval kecsegtet: Donald Sutherland és William Fichtner mellett a Mátrix-ból ismert Carrie-Anne Moss  és a Dexter-ben játszó Ray Stevenson is felbukkan. A hollywoodi hírességek felvonultatása mellett a Crossing Lines – Határtalanul másik különlegessége, hogy a nézőt Európa legszebb tájaira repíti el: az új évad során Franciaországban, Csehországban, Monte-Carlóban és Bulgáriában indul a hajsza a sorozatgyilkosok után.

AXN

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr76640837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása