Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Héder Barna sportműsora már a TV2-n is látható

Már a TV2-n is látható a Pro4 Sportos című műsora

2014. szeptember 02. - emTV.hu

tv2.jpgTegnap óta nem csak a Pro4, hanem a TV2 programkínálatában is megtalálható a Sportos. A műsor produceri teendőit továbbra is Héder Barna látja el. A Sportos különlegessége, hogy videoklip szerűen összevágott képanyaggal jelentkezik, nincs műsorvezetője.

"A napokban készítettük el a 200. adásunkat, nagyon örülök, hogy a tartalom annyira vonzónak találtatott, hogy már a TV2-n is helyet kapunk. A Sportos olyan látványos anyagokkal foglalkozik csak, amelyek a sportot nem feltétlenül megszállottként kedvelők számára is élményt nyújtanak, de a műsor hatalmas lehetőség a magyar sport számára is, mert a TV2 vezetőségének köszönhetően megnyitottunk egy ajtót, amelyen keresztül eddig kevéssé ismert események és sportolók is beléphetnek rengeteg új néző nappalijába" – mondta Héder Barna.

Sportos – minden nap a PRO4-en és a TV2-n!

emTV.hu // TV2

fb_post.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr796658585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása