Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Párizsba költözik az Észlelés

Észlelés II szezonfinálé kedden 21:20-tól az Universal-on

2014. szeptember 25. - emTV.hu

universal.jpgDr. Pierce egyre furább esetek után nyomoz, amit megnehezít saját betegsége is. Bár a szerelem gyógyírt jelenthet a bajokra, mégis a skizofréniával küzdő professzor élete egyik legnehezebb döntését hozza meg. Érkezik az Észlelés szezonfináléja a Universal Channel-re!

eszleles_1_1.jpg

Ennek a sorozat szereplői pedig különösen örültek, hiszen a teljes stáb a második évad végének történései miatt Párizsba tette át székhelyét.

A második évad izgalmas záró epizódjaival folytatódik az Észlelés a Universal Channel műsorán. A csatorna sikersorozata eddig is bőven tartogatott meglepetéseket, hiszen a skizofrén professzor, Daniel Perce és Kate Moretti FBI ügynök nem mindennapi esetek felderítésére vállalkozik. Ráadásul ebben a szezonban mindkettőjük magánélete is igen fordulatossá vált. Ennek köszönhető, hogy Dr. Pierce élete egyik pillanatról felborul, amikor úgy dönt, Párizsba költözik.

A stáb és köztük a Daniel Piercet életre keltő Eric McCormack is boldog volt, hogy az Észlelés székhelye egy kis időre Európába költözik. Imádom Párizst, tegnap érkeztünk, túl vagyunk egy nagyon jó ebéden, egy vacsorán, na meg finom vörös bort ittunk. Elég sok finom vörös bort – nyilatkozta a forgatás előtt a világsztár.

eszleles_2.jpg

Rachael Leigh Cook is imádja Párizst, de az ő utazását kicsit beárnyékolta, hogy otthon kellett hagynia a forgatás idejére pár hónapos kislányát.

A második évadtól állandó szereplővé vált Scott Wolf azt is elárulta, miért érkezett Párizsba a stáb. Nem először vagyok itt, de most először dolgozom Párizsban. Így teljesen más az egésznek a hangulata. Eddig mindig az volt, amikor leszálltam a repülőről itt, hogy „na akkor elengedhetem a gyeplőt, bármit csinálhatok, szabad vagyok, a pihenésé és az élményeké a főszerep”. Ez most más, persze remélem, azért lesz egy kis időm körbenézni. Minden ismertebb pontján forgatunk majd Párizsnak, romantikus lesz a történet, de nem mondhatok többet – titokzatoskodott a színész.

Hogy mi vezet oda, hogy Dr. Pierce Párizs felé veszi az irányt, az az Észlelés legújabb epizódjaiból kiderül!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr226729999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása