Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A SuperTV2-n folytatódik az Éden Hotel

A Viasat3 stratégiai-reality játéka a TV2 kistesóján folytatódik

2014. szeptember 29. - emTV.hu

supertv2.jpgKábelportfolióját tovább erősítő programinvesztíciója újabb jelentős állomásához ért a TV2 Csoport. A médiavállalat megállapodást kötött az Éden Hotel képernyőre tűzéséről, így az utóbbi idők egyik legnépszerűbb stratégiai-reality formátuma hamarosan a SuperTV2-n lesz látható.

edenhotel2.jpg

Az elsősorban a fiatal, városi nézők körében népszerű valóságshow forgatása a paradicsomi szépségű Costa Ricán zajlik majd, ahol tengerpart, pálmafák, luxushotel várja a játékosokat. A műsorban nem a nézők szavazatai, hanem a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet: a hotel játékosai taktikáznak, szövetkeznek, így befolyásolva, ki maradhat és kinek kell mennie. Az Éden Hotelt is a Paprika Latino gyártja a csatorna számára.

György Bence, a TV2 Csoport program- és hírigazgatója a formátumról: Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy a SuperTV2-t az eddigi népszerű, saját gyártású műsorok mellett újabbakkal erősítsük és tegyük kihagyhatatlanná mind a nézők, mind ügyfeleink számára. Az Éden Hotel minden szempontból tökéletes választásnak bizonyult: nem egy átlagos reality, sokkal több annál. Egy igazi stratégiai játék, ahol nem elég, ha egy szereplő jól néz ki vagy szórakoztató, a fejét is használnia kell.

emTV.hu // TV2 // fotó Viasat3

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr246740993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása