Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Most feltárulnak a facebookos titkaid!

Megérkezett a Terápia applikáció

2014. október 22. - emTV.hu

hbo.jpgA Terápia vadonatúj elemző applikációja segít feltérképezni a felhasználók személyiségét facebookos tevékenységük alapján. A Tárj fel minden titkot egy játékos, izgalmas elemző felület, amely a naplózott aktivitások alapján mutat tükröt a közösségi oldal rajongóinak.

Ki ne vágyna egy kis online lélekfürkészésre? A Terápia alkalmazás látványos infografikákkal mutatja meg, hogy a felhasználó mennyire népszerű, és kivel tartja fenn a legaktívabb kapcsolatot.

Az emberek számára mindennapi kihívást jelent feltérképezni személyiségük mélységét, és az összefüggéseket múltjuk és jelenük között. Ebben segít az HBO hazai gyártású sorozatának vadonatúj applikációja, amely feltárja a Facebook felhasználók személyiségével kapcsolatos titkokat. Az online terapeuta megmutatja, hogy a facebookozó kivel áll a legközelebbi kapcsolatban: szerelmével, családtagjával, vagy éppen távoli ismerősével kommunikál-e leggyakrabban a közösségi oldalon. Az applikáció kimutatást készít többek között arról, hogy a felhasználó regisztrációja óta hányszor váltott munkahelyet, hány bejegyzést tett közzé, hány lájkot osztott ki és kivel a legközelebbi a kapcsolata a Facebookon, és az eredmények alapján elemzi a facebook- személyiséget. Az applikáció ezen kívül megmutatja, hogy a Terápia-kedvelők körében az adott személy eredményei mennyire mondhatóak átlagosnak.

A Terápia applikáció itt érhető el!

A Terápia új évada október 27-től látható az HBO-n és az HBO GO-n.

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr786815899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása