Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

2015-ben is lesz Sztárban sztár a TV2-n!

Jön a harmadik évad

2014. október 30. - emTV.hu

tv2.jpgÓriási sikerrel és kiemelkedő nézettségi eredményekkel futott a Sztárban sztár második évada, az ország házibulija kiemelkedő sikerrel zárt, nem is lehet kérdés: jön a folytatás! 2015-ben a TV2 ismét műsorra tűzi Magyarország legnépszerűbb szórakoztató műsorát.

dini_sztarbansztar.jpg

A Sztárban sztár idei győztese Pál Dénes lett, a második széria döntője pedig az összes fontos célcsoportban a heti toplisták élén végzett, maga mögé utasítva minden más, jelenleg futó szórakoztató műsort. A műsor népszerűsége töretlen volt nyolc héten keresztül, szeptember 7-i indulása óta összesen 6,5 millió néző volt kíváncsi a különleges produkciókra.

A nézőknek nem kell sokáig nélkülözniük kedvenc műsorukat, hiszen itt a folytatás: 2015-ben újabb hazai hírességek bújhatnak majd zenei legendák bőrébe, a következő évben a TV2 újra műsorra tűzi óriási népszerűségnek örvendő műsorát. A Sztárban sztár készítői ígérik: a következő évad is hasonlóan színes és izgalmas produkciókkal, és elképesztő átalakulásokkal, az előző szériák magas színvonalán szórakoztatja majd a rajongókat.

emTV.hu // TV2 Csoport

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr776846733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása