Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Távozik a TV2-től Vujity Tvrtko

A műsorvezető-riporter tizenhét évig dolgozott a csatornánál

2014. december 02. - emTV.hu

tv2.jpgA Napló című műsor megszűnését követően december 2-án, közös megegyezéssel távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, munkaviszonya a mai nappal ér véget.

vujity_tvrtko.jpg

Tvrtko először a Napló riportereként, később a Napló és a Mokka műsorvezetőjeként dolgozott. Nevéhez számtalan emlékezetes film fűződik, többek között az utolsó magyar hadifogoly, Toma András hazahozatalában és családja felkutatásában is részt vett, ezen kívül számos megható, felkavaró, mulatságos vagy éppen oknyomozó riport, kalandos útifilm fűződik nevéhez.

A csatorna első szerződtetett riportereként tizenhét évet és két hónapot dolgoztam a TV2-ben. Ezalatt a maratoni idő alatt elképeszően sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Köszönöm minden munkatársamnak, a csatorna korábbi és jelenlegi vezetőinek azt a támogatást amit eddig kaptam tőlük. Hálával tartozom a Napló hűséges nézőinek a szeretetért, köszönöm mindenkinek, aki segítette munkámat - mondta Vujity Tvrtko.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr206952407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása