Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Így ne szilveszterezz – Bödőcs Tibor ajánlásai

Böllérbalett premier ma este a Comedy Centralon

2014. december 31. - emTV.hu

cc.jpgSzilveszter estéjén láthatjátok először a stand-upos Böllérbalett című önálló estjét és hogy teljes legyen az élmény, előtte az Élet értelme és kertészeti tippek című műsorát is leadja a magyar humorcsatorna. Tibor néhány tanáccsal segít elkerülni a szilveszteri tragédiákat.

Bödőcs Tibor bemutat néhány olyan pillanatképet az óév utolsó és az újév első perceiről, amelyekben semmiképpen nem szeretnénk szerepelni. Megéri inkább a Comedy Centralon 19:20-tól követni az Élet értelmei és kertészeti tippek, majd 20:15-től a Böllérbalett premierjét, majd óvakodni attól, hogy bármelyik eset megvalósuljon.  

bodocs_tibor_hogyneszilveszterezzunk1.jpg

Tibor első tanácsa: Higgyék el, van más út is, mint a Facebook, FIFA, Fásy Mulató Bermuda-háromszögében elveszni ezen a szép estén.

bodocs_tibor_hogyneszilveszterezzunk2.jpg

Tibor második tanácsa: Lehetőleg kerüljük az olyan helyzeteket, amelyekben pontban éjfélkor anyós gps-szel oldalunkon, konfettis zacskót tépve fogunkkal, a Himnusz dallamára tolatunk.

bodocs_tibor_hogyneszilveszterezzunk3.jpg

Tibor harmadik tanácsa: Fontos. hogy tartsuk nyitva a szemünket, és még fontosabb, hogy nézzünk jó irányba!

bodocs_tibor_hogyneszilveszterezzunk4.jpg

Tibor +1 tanácsa: Ha véletlenül így alakul az este, az IKEA-bútor összeszerelése ráér éjfél után is.

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr697024575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása