Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ez nem a Music Fm szilvesztere volt

A buli károsultjai a Facebookon tüntetést is szerveztek a rádió székháza elé

2015. január 03. - radiosite.hu

musicfm.jpgÁllítólag több embert, köztük egy lányt is megvertek a biztonságiak a 89.5 Music Fm szilveszteri partyján, melyet a Lights Off nevű cég rendezett. Többen a West Balkánhoz hasonlították a helyzetet - igaz, ez nyilvánvaló túlzás, szerencsére nem halt meg senki.

A szervezetlenség viszont a beszámolók alapján igen erős volt. Először az Index hívta fel a figyelmet a botrányra, mint írták, a legtöbb probléma a ruhatárral és a beléptetéssel volt. Később kiderült, ez csak a jéghegy csúcsa.

Egyrészt az olvasói levelek és felvételek alapján állítólag a pénztárosok visszaéltek a bulizók illuminált állapotával és egy-két ezressel "lehúzták" őket, másrészt a legsúlyosabb eset egy fiatal párral történt: őket úgy megverték a biztonsági őrök, hogy az év első estéjét kórházban kellett tölteniük. A lány agyrázkódást kapott, a barátjának pedig megzúzódtak a bordái.

Nem bírtak a nagy, feldühödött tömeggel a ruhatárosok sem: többen beszabadultak a ruhák közé és néhány kabátnak nyoma veszett - páran egy szál ingben mentek haza a buliról a dermesztő hidegben.

A beengedés sem ment flottul, erről az ezen a linken lévő videó tanúskodik (18+).

A friss hírek szerint nem sokkal a buli előtt kaptak észbe a szervezők, hogy "ebből baj lesz", és bár az alvállalkozók ígéretet tettek problémák mielőbbi orvoslására, úgy tűnik, nem sikerült betartani azokat.

A rádió az eset kapcsán az alábbi közleményt adta ki:

Közös szilveszteri buliként lett az „Illegal Szilveszteri Party” meghirdetve, melynek technikai lebonyolítást, a beengedéstől és a ruhatárak üzemeltetéséig a Lights Off partiszervező cég végezte, a rádió a rendezvény promócióját és az élő közvetítést vállalta, valamit a programot biztosította. A szerencsétlen végkifejlet kialakulásában a Music Fm teljesen vétlen - írja közleményében a 89.5 Music Fm, hozzátéve, hogy a partiszervező cég vállalta is a felelősséget a kialakult helyzetért. A közlemény kitér arra is, hogy a rádió munkatársai az előkészületek során észleltek hiányosságokat a biztonsági szolgálat, a ruhatár és a beengedés kapcsán is, ezt jelezték is a Lights Off cégnek, mely ígéretet tett, hogy ezeket a party kezdetéig megoldják. A Music Fm ennek tudatában adta nevét a rendezvényhez. A rádiócsatorna információi szerint - és a Music Fm elvárásának eleget téve - a Lights Off mindent megtesz, hogy a kialakult helyzetet orvosolja.

A buli károsultjai a Facebookon tüntetést is szerveztek a rádió székháza elé.

Radiosite.hu

radiosite.jpgfacebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr707036575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása