Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Modern család: Julie Bowen egy igazi anyatigris

A színésznő mentette meg "lányát" az őrjöngő pasijától

2015. január 14. - emTV.hu

cc.jpgJulie Bowen, a Modern család Emmy-díjas sztárja valódi anyatigrisként vigyáz sorozatbeli lányára, Sarah Hylandra. Amikor a csinos, huszonnégy éves színésznő végre szakítani akart erőszakoskodó barátjával, Bowent hívta a helyszínre, hogy segítsen neki.

modern_family_cast.jpg

A Modern család Emmy-díjas sztárja, Julie Bowen nem pusztán a képernyőn anyáskodik sorozatbeli lánya felett, de az életben is gondját viseli fiatal színésztársának. Többek között a Claire-t alakító negyvennégy éves Bowennek köszönhető az is, hogy a legidősebb Dunphy lányt megformáló Sarah Hyland le tudta zárni kapcsolatát erőszakos barátjával, Matt Prokoppal.

A családtagokat nem feltétlenül a vérrokonság köti össze. Míg a Comedy Centralon futó sorozatban nem mindig felhőtlen az anya-lánya viszony a hebehurgya tinédzser Hayley, és aggódó anyja, Claire között, addig a valóságban a két színésznő igen közel áll egymáshoz. Így amikor a huszonnégy éves Sarah Hyland és barátja kapcsolata kezdett elmérgesedni, Bowen azonnal beavatkozott, és megpróbálta az eseményeket a békés lezárás felé terelni. Maga a szakítás is az ő jelenlétében történt, mert Hyland félt, hogy ha egyedül néz szembe Prokoppal, akkor elszabadulhatnak az indulatok.

Nagyon kotnyeles ember vagyok, muszáj mindenbe beleütöm az orrom! – viccelődött Julie. Imádom a gyermekeimet: az igaziakat és a sorozatbelieket is, így ha bárki segítségre szorul, rám számíthat! – mondta a Modern család sztárja a US Magazinnak. Bowen a helyszínre sietett, amikor „lánya” kiadta pasija útját.

A szakítás nem volt zökkenőmentes, sőt ex-barátja ellen távoltartási végzést kérvényezett a fiatal színésznő. Prokop nem közelítheti meg sem őt, sem a lány kutyáját. Ez utóbbira azért volt szükség, mert a szakítás drámai perceiben a szintén színész Prokop azzal fenyegetőzött, hogy Hyland kutyájának baja eshet, ha egykori szerelme nem áll újra szóba vele. Bowen az állítja, hogy az átélt trauma ellenére Hyland jobban van, mint valaha. Istenem, Sarah annyira fantasztikus. Még nincs huszonöt éves, és máris annyi mindent elért, egyszerűen csodálatos lány! – dicsérte színésztársát a Modern család Claire Dunphy-ja.

A szőke színésznő azt is elárulta, hogy adott néhány személyes tapasztalaton alapuló tanácsot Sarahnak, hiszen számára sem ismeretlen a szerelmi csalódás fogalma. Amikor fiatalabb voltam, nekem is milliószor törték össze a szívem, de semmi végzetes nem történt, például nem mentem férjhez, vagy lettem terhes. Azt hiszem, a csalódásokon túl kell esni az embernek a húszas éveiben, aztán egyszerűen tovább kell lépni! – nyilatkozta Bowen.

A Dunphy és Pritchett família nem mindennapi életét követő Modern család új részekkel folytatódik a Comedy Centralon, hétfőnként este nyolc órától.

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr547073731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása