Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Napi közéleti háttérműsort indít az RTL

Magyarul Baló Györggyel

2015. január 14. - emTV.hu

rtl2.jpgA műsorvezető Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit.

Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A hatvanhét éves, Rózsa Ferenc, Balázs Béla és Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, valamint sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

A február 2-án Magyarul Baló Györggyel címmel induló műsor 21:30-tól lesz látható az RTLII-n, majd a műsor ismétlését aznap megnézhetik az RTL Klub nézői is, 23:30 körül.

emTV.hu // RTL Kábeltelevízió

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr757074171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása