Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hétfőn folytatódik a How To Get Away With Murder

Nézz meg egy kis ízelítőt a folytatásból!

2015. február 13. - AXN

axn.jpgA tengerentúlon nézettségi rekordot döntő Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (How To Get Away With Murder) című sorozat a téli szünet után végre újra színre lép. A philadelphiai egyetem kurzusa február 16-án, hétfőn este kilenckor új fordulatot vesz az AXN csatornán.

A karizmatikus professzor asszonyt alakító, múlt hónapban SAG-Award díjjal kitüntetett Viola Davis szerint a történet összetettsége teszi igazán népszerűvé a sorozatot. Mindenki szereti a rejtélyeket. Itt pedig minden egyes szereplőnek van rejtegetni valója. A központi szál mellett az első évad folytatásában számos további titokra fény derül. Érdemes figyelni, hiszen minden apró részlet fontos eleme lesz a teljes kirakósnak

A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? az idei évad egyik legnépszerűbb drámasorozata a női nézők között, de az emTV-s Zurrupatu nagy kedvence is. Az amerikai Nielsen adatai szerint a kábeltelevíziók kínálatában a 18-34 éves női korosztály arany érmet szavazott meg Annalise Keating professzornak és csapatának. A 25-54 éves női nézők körében pedig a The Walking Dead után az előkelő második helyet kapta a televíziós sorozatok kategóriájában.

emTV.hu // AXN

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr477172351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása