Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Bukott angyalok érkeznek a TV2 kábelcsatornájára

Sorozatpremier ma a PRO4-en

2015. április 09. - emTV.hu

pro4.jpgA Bukott angyalok országos sorozatpremierje ma este tíz órakor lesz a PRO4-en. A történet az angyalok és az emberiség háborúja utáni időkben játszódik. Gábriel arkangyal volt az ellenség vezéralakja, míg Mihály, az arkangyalok leghatalmasabbika az emberek mellett állt.

Mihály segítségével az emberi faj lehetőséget kapott, hogy visszavágjon és megvédje magát. Mihály megmentett egy gyermeket is, aki felnőve az emberiség megváltójává válik. Alex, a lázadó fiatal katona hamar rájön, hogy ő a kiválasztott és neki kell szembeszállni az angyalokkal, akiknek létezése nem kérdés, ahogy az sem, ellenséges szemmel néznek az emberekre.

Magyar hangok

Christopher Egan / Alex  // Hamvas Dani
Tom Wisdom / Michael // Czető Roland
Roxanne McKee / Claire // Gáspár Kata
Luke Allen-Gale / William // Pálmai Szabolcs
Ahivani Ghai / Arika // Roatis Andrea
Rosalind Halstead / Becca // Zsigmond Tamara
Anthony Head / David / Rosta Sándor
Alan Dale / Edward // Barbinek Péter

Az NBC 2013-as sorozata a Scott Stewart által rendezett 2010-es Légió (Legion) című film alapján készült Christopher Egan (Alex Lannen) főszereplésével. A sorozat nagyjából a film történései után huszonöt évvel játszódik.

Bukott angyalok április 9-től minden csütörtökön este tíztől a PRO4-en!

emTV.hu // PRO4

facebook.jpg

 

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr837353508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása