Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Folytatódik a Feketelista

Vadonatúj évad a Viasat3-on!

2015. április 16. - emTV.hu

viasat3.jpgA világ legkeresettebb bűnözője, Raymond Reddington új nevekkel és új ellenségekkel folytatja ellentmondásos együttműködését az FBI-jal ma este tíztől dupla epizóddal a Feketelista második évadában, Magyarországon kizárólag a Viasat3 műsorán.

Az új részek bepillantást engednek Red titkokkal teli múltjába: fény derül a rejtélyes Berlin kilétére, de felbukkan Reddington felesége is. Kiderül az is, hogy a férfi egy szövevényes összeesküvés titkairól is többet tudhat, mint amennyit megoszt munkaadóival. A második évad vendégszereplői között feltűnik az Oscar-díjra jelölt David Strathairn, valamint Ron Perlman is.

Feketelista – minden csütörtökön este kilenc órától dupla epizóddal a Viasat3 műsorán, ezt követően pedig a Viasat Play kínálatában!

emTV.hu // Viasat3

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr837372638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása