Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ezeröcsi rajongók figyelem!

Jani ma bontatlan borítékot talált a két és fél éve megszűnt NeoFM-től

2015. április 24. - Ádám // emTV.hu

neofm.jpgHa szereted Bazsó Gábort és Winkler Róbertet, no meg a nosztalgikus relikviákat, jó hírünk van! Jani a minap talált két darab, például hűtőre és két darab autóra ragasztható Ezeröcsi matricát. Eladná őket, a befolyt összeget pedig egy közösségi szervezet javára ajánlaná fel.

ezerocsi1.jpg

Jani ma a fiókja mélyén találta a NeoFM-től érkezett bontatlan borítékot, benne a négy Ezeröcsi matricát és egy levelet. Szeretnék jó kezekben tudni a logós matricákat, ezért kérik, hogy miután felragasztottad őket az általad megfelelőnek ítélt tetszőleges helyekre, készíts képet és töltsd fel a facebook oldalukra. Ezzel mondjuk Jani bő két és fél évet késett, de nézzük el neki.

ezerocsi2.jpg

Jani most szeretné eladni őket, a befolyt összeget pedig egy közösségi szervezetnek ajánlaná fel. Az érdeklődők a facebookon vehetik fel vele a kapcsolatot.

ezerocsi_level.jpg

Bazsó Gábort egyébként mi is bírjuk, egy alkalommal beszélgettünk is vele egy Totalcar pályanapon.

emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr447395946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása