Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Benzingőzös celebfutam a Viasat6-on!

Június 13-án érkezik a Sztár Gokart

2015. május 28. - emTV.hu

viasat6.jpgA Sztár Gokartban külön versenyeznek majd a hölgyek és külön a férfiak, miközben egy hölgy és egy férfi egy csapatot is alkot. A résztvevők összesen tizenkét futamban mérkőznek egymással, hogy a végén kiderüljön, ki a legjobb a hölgyek, a férfiak és a csapatok között.

lola_olahgeri.jpg

Itt ugyanis a gyorsaság lesz a lényeg: lesz, aki kiszáll, lesz, aki elszáll, a végén pedig csak egy kaszál. Mindezt a nézők hat héten át, heti egy adásban követhetik figyelemmel. Óriási küzdelmek várhatóak nemcsak a pályán, hanem a pálya szélén is – üzengetés formájában! A műsor házigazdája Horváth Éva, szakértője Vályi István, a Totalcar újságírója.

A csapatok: Sipos Péter és Keresztes Ildikó, Cooky és Molnár Andrea, Abaházi Csaba és Csisztu Zsuzsa, Puskás Peti és Tarján Zsófi, Oláh Gergő és Lola, Janicsák István és Janicsák Veca, Tóth Szabolcs és Dér Heni, Várkonyi Attila és Szentpéteri Csilla, Varga Viktor és Erdőhegyi Brigitta, valamint Szabó Róbert és Valkó Eszter

Sztár Gokart – június 13-ától hat héten át minden szombat este a Viasat6 műsorán!

emTV.hu // Viasat3

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr107498242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása