Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Sorozatdömpinggel készül a nyári szünetre a Telenor MyTV

Érkezik a Kártyavár és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?

2015. június 09. - emTV.hu

telenor.jpgA nagysikerű első évad után a Kártyavár a következő szezonra is tartogat izgalmas fordulatokat. Az újabb tizenhárom rész még az eddigieknél is nagyobb lelkesedést váltott ki, hiszen a második évad sem szűkölködik sötét játszmákban és hidegvérű hatalmi harcokban.

hoc.jpg

A történet középpontjában Frank csendes és határozott menetelése áll, amelynek végső állomása az elnöki szék - aki az útjába áll, annak viselnie kell a könyörtelen következményeket. Sikerül-e Underwoodnak kijátszania a legerősebb, mindent vivő kártyát? Hamarosan kiderül!

htgawm.jpg

Új platformon debütál az AXN Now videótárából a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, amely igazi csemege lehet a bűnügyi történetek szerelmeseinek.

A rendhagyó sorozat egy kurzus köré épül, amelyen Annalise Keating védőügyvéd bemutatja, hogy három lépés elegendő a tökéletes gyilkosság kivitelezéséhez – ezt a néhány lépést azonban korántsem gyerekjáték megtenni. A gyakorlatra épülő és embert próbáló képzés során a hallgatóknak mindenkin át kell gázolniuk a siker érdekében, ugyanis a legjobbakat a sikert, pénzt, csillogást jelentő jogi karrier lehetősége várja.

emTV.hu // Telenor

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr37529148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása