Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hajdú B. István nem távozik az Eurosporttól

BL-meccseket közvetíti majd az M4-en, de az Eurosport kommentátora marad

2015. június 13. - emTV.hu

eurosport.jpgAz Eurosport magyar nyelvű szerkesztősége hivatalos közleményben tudatja nézőivel a médiumokban megjelent hír kiegészítéseként, hogy bár a július 18-án induló M4-en a Bajnokok Ligája-meccseket is közvetíti majd, Hajdú B. István továbbra is az Eurosport kommentátora marad.

hajdu_b_istvan.jpg

Bár az MTI által kiadott hír igaz, miszerint a július 18-án induló M4, a közmédia új sportcsatornájának riportere lesz Hajdú B. István, aki a csatornán látható Bajnokok Ligája-meccseket közvetíti majd, ám ez nem azt jelenti, hogy az Eurosport és az Eurosport 2 csatornákon ne lehetne őt hallani a jövőben.

Szabó Gábor, az Eurosport magyar nyelvű szerkesztőségének vezető kommentátora elmondta: "Nagy örömünkre szolgál, hogy a közmédia ismételten az Eurosport csapatából erősített, hiszen ez azt is mutatja, hogy Magyarországon nagyra becsülik kommentátoraink munkáját. Ám Pisti nem a köztévéhez költözik, és nem is távozik az Eurosporttól, hanem amellett, hogy segíti az M4 munkáját, továbbra is kommentátorként dolgozik nálunk."

emTV.hu // Eurosport // kép Kovács Tamás / MTI

facebook.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr857538292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása