Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nemzetközi díjat nyert a Film+ és a ValóVilág7 arculata

Két díjat is bezsebelt az RTL és a Playdead csapata a nemzetközi BassAwards-on

2015. július 03. - emTV.hu

rtl_kabeltv.jpgKét díjat is bezsebelt az RTL Magyarország és a Playdead csapata a nemzetközi BassAwards-on, ahol tíz kategóriában osztottak ki elismeréseket. A Film+ arculata egy ezüst-, a Való Világ hetedik szériájának arculata pedig egy bronzérmet hozott el.

A Film+ arculata 2014 év végén újult meg, négy filmes kategória köré építve a tematikát, vagyis akcióra, családi, bűnügyi és premier mozikra. Az új arculat a Best TV Channel Branding kategóriában ezüstérmet érdemelt ki a tíz fős szakmai zsűritől.

A Való Világ hetedik szériájának arculata pedig a Best TV Programme Branding kategóriában szerzett bronzérmet. A rangos nemzetközi díjakat Magyarországról egyedül az RTL Magyarország kábelcsatornája és műsora zsebelhette be.

emTV.hu // RTL Magyarország

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr37593198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása