Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma indul útjára hazánkban a Doyle és Doyle hatodik évada

Feleségének köszönheti sikereit a sorozat sztárja

2015. augusztus 04. - emTV.hu

universal.jpgA Universal Channel sorozatának főszereplője Allan Hawco, aki nem csak színészként, de íróként és producerként is erősítette a csapatot, most karrierről és magánéletről is mesélt. Azt is elárulta, hamarosan új sorozatában, a Take the Shot-ban is bemutatkozik.

sean_es_allan_jelenetben.jpg

Perry Chafe-fel közösen alkotta meg a Doyle és Doyle – Ketten bevetésen című sorozatot Allan Hawco. A Jake Doyle-t alakító színész írta az epizódok nagy részét, és emellett producerként is közreműködött.

"Az ötödik évadtól már Perry is besegített az írásban, és ez nagy segítség volt, mert ahhoz, hogy a sorozat sikeres legyen, felelős döntéseket kellett hoznom és bölcsen kezelni a költségvetést is. Különleges élmény volt ez a pozíció, de nem biztos, hogy szeretnék még egyszer ekkora felelősséget vállalni olyan darabban, amiben játszom is" – vallotta be a színész.

Hawco a forgatás alatt az igazi édesapjával is együttműködött a háttérmunkák során, és azt tanácsolja: "Nyugodtan dolgozzatok együtt, de soha ne hagyd, hogy neked dolgozzon!" A filmes az életben nagy rajongója a sorozatbeli édesapját alakító Sean McGinley-nek is, de saját karakterére is felnéz.

"Jake az a fajta ember, akivé sokan szeretnének válni. Nem fél semmitől, és az erkölcsi iránytűje is a helyén van, igyekszik mindig a legjobbat cselekedni. Remek ember, és nem aggódik azon, hogy mások mit gondolnak róla. Én azonban nem állíthatom magamról ugyanezeket" – árulta el nevetve a sztár, aki sikereiért feleségének is hálás.

"A szereplés és az írás az életem. A feleségem tudja ezt, nagyon türelmes és teljes mértékben megérti, hogy az életem nagy részét a munka teszi ki. Nélküle nem készíthetnék olyan sorozatokat, mint a Doyle, vagy a hamarosan induló Take the Shot" – fogalmazott.

Doyle és Doyle – Ketten bevetésen hatodik évad – augusztus 4-től, minden nap 19:20-kor, a Universal Channel műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr267678994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása