Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új részekkel érkezik az 1 perc és nyersz!

A házigazda a harmadik évadban is Sebestyén Balázs lesz

2015. augusztus 10. - emTV.hu

rtlklub.jpgŐsszel újra érkezik a népszerű 1 perc és nyersz! című ügyességi vetélkedő műsor az RTL Klubra. Három év kihagyás után Sebestyén Balázs vezetésével visszatér az elmúlt évek legnézettebb és legsikeresebb vetélkedő show műsora.

1perc_logo.jpg

A műsorban továbbra is ügyességi feladatokat kell megoldania a versenyzőknek, melyre csupán egyetlen percük van. A megoldandó játékok nehézségi fokozatának megfelelően a várható nyeremény összege is egyre nagyobb lesz. Aki teljesíti valamennyi játékot, hazaviheti a tízmillió forintos fődíjat.

A műsorban a hétköznapi életben, mindenki otthonában megtalálható eszközökkel játszanak a versenyzők. Vagyis a játékosok olyan hétköznapi játékokkal valósíthatják meg a számukra fontos álmaikat és céljaikat, amiket otthon gyakorolhatnak és bárki ki is próbálhat. Az első évadban csak egyéni, a második évadban már páros versenyzők is megmérkőzhettek a tízmillió főnyereményért. A harmadik évadban utóbbit viszik tovább a műsor készítői azzal a kiegészítéssel, hogy tematikus adást is láthatnak majd a nézők.

Az új évadban vadonatúj játékokban kell jól teljesítenie a versenyzőknek, ha egy feladatot megold a játékos, magasabb szintre léphet vagy az újabb játék előtt meg is állhat, ez esetben elviszik az addig összegyűjtött összeget, hiszen ha nem sikerül a feladatukat hatvan másodperc alatt teljesíteni, a versenyzők kieshetnek és a játéknak vége. A versenyzők három élettel rendelkeznek, tehát ha egy versenyszám nem sikerül elsőre, újra nekifuthatnak. Összesen tíz szint van, ebből három szinten garantált a nyeremény. Ha egy garantált szintet teljesít a játékos, akkor azt az összeget már biztosan hazaviheti.

"A legutóbbi évad óta többször megállítottak az utcán, hogy megkérdezzék, mikor lesz újra képernyőn az 1 perc és nyersz! Most már elmondhatom nekik, hogy hetek kérdése és újra láthatják hétköznaponként. Egyébként nem csak új játékok lesznek, hanem nagyon érdekes, lelkes, mindenre elszánt játékosok, izgalmas történetekkel, sorsfordító célokkal és kalandos életutakkal. Nagyon örülök, hogy folytatódik ez a sikeres game show" – mondta el az 1 perc és nyersz! újraindulása kapcsán Sebestyén Balázs.

A műsorban látható izgalmas játékokat hamarosan mindenki kipróbálhatja az otthonában is, így a versenyzők mellett a nézők is próbára tehetik magukat, ha ellátogatnak erre az oldalra.

emTV.hu // RTL Magyarország

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr487696208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása