Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Csúcsformában a Botrány sztárja

Gyermeknevelés mellett is bombázó Kerry Washington

2015. augusztus 25. - emTV.hu

universal.jpgLételeme a pilates, gyermeke születése után tizenhét hónappal jobban néz ki, mint valaha. Kerry Washington a Self magazin címlapján mutatta meg vadítóan tökéletes alakját, és azt is elárulta, hogyan tartja magát formában a családi élet és a szakmai elfoglaltságok mellett.

kerry_washington_self.jpg

Fél hétkor pilates-szel kezdi a napot, és később sem lassít le Kerry Washington, a nagysikerű Botrány című sorozat sztárja. Az Olivia Pope-ot alakító színésznő tréningruhában és smink nélkül is gyönyörű volt, amikor interjút adott a Self Magazinnak a sorozat forgatásán Hollywoodban. Az edzőteremnek is beillő öltözőben kiderült, Washington és edzője az elmúlt öt évben gyakran heti hatszor pilatesezett!

Kollégáival Los Angeles körül is rendszeresen túráznak, ennek ellenére mégiscsak a speciális légzésgyakorlatokkal kombinált mozgásforma a szép színésznő kedvence.

"Nagyon sok olyan gyakorlat van, ahol a szobán kívül kell hagynod önmagad annak érdekében, hogy meg tudd csinálni a feladatot. A pilates-szel feltárul az igazi énem. Sírok, nevetek. Válaszokat kapok arra, „Hogy van ma a testem? Mire van ma szükségem? Mit kell csinálnom ma? Hogy vigyázhatok magamra és zökkenthetem ki magam a komfortzónámból? Hogy lehetek szerethető és kihívásokkal teli egyszerre?" – magyarázta a sztár, aki még a riportert is rá tudta venni egy kis testmozgásra.

A színésznő a kora reggeli edzés híve, és erre jó oka van: mielőbb haza szeretne érni egykori profi focista férjéhez, Nnamdi Asomughahoz és tizenhét hónapos lányukhoz, Isabelle-hez. Bár sokkal szívesebben bújna össze két szerelmével és imádott si-cu - yorkie keverék kiskutyájukkal, Josie-val, Washington soha nem hagy ki egy edzést sem.

"Vigyáznom kell magamra, hogy olyan életet élhessek, amilyet szeretnék. Fontos, hogy legyenek pihenőnapok is, de hosszú távon, ha nem edzek mondjuk három napig, rosszabbul érzem magam és nem jobban" – vallotta be a szépség, aki jelenleg a 2016-ra várható Confirmation című televíziós drámát forgatja.

emTV.hu // Red Lemon Media // Self

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr887734512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása