Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nick Jonas vezeti a VMA elő-show-ját

Taylor Swift klippremier a VMA-n

2015. augusztus 25. - emTV.hu

mtv.jpgTaylor Swift a Shake It Off, a Blank Space, a Style és a VMA év videója díjra jelölt Bad Blood című száma után a Wildest Dreams című videója a VMA felvezető műsorában debütál világszerte, melyet Nick Jonas vezeti majd, aki vasárnap este először adja elő élőben Levels című számát.

nick_jonas_vma.jpg

Vadonatúj videoklippel jelentkezik Taylor Swift. A sztárparádéval felturbózott, robbantós-verekedős Bad Blood után úgy tűnik, hogy a pophercegnő újra visszatér a jól bevált szerelmi témához: a Wildest Dreams című videó teaserében, melyet Swift Twitteren és Instagramon osztott meg rajongóival az afrikai szafarik hangulata keveredik a fülledt romantikával. Az új klip az MTV VMA felvezető show-jában debütál majd, és a Shake It Off, a Blank Space, a Style és a Bad Blood sikerének fényében valószínűleg nagyot szól majd.

A díjkiosztót megelőző egyórás felvezető műsor házigazdája Nick Jonas lesz, aki a konferálás mellett fel is lép majd a VMA színpadán: Levels című számát augusztus 30-án hallhatják először élőben a rajongók. A legfiatalabb Jonas testvér mellett színpadra lép még a WALK THE MOON is, akik a legjobb rock videó kategóriájában jelölt Shut up and Dance című számot adják majd elő. Az élő show-kkal és klippremierekkel teletűzdelt egyórás bemelegítő műsor után elkezdődik a díjátadó gála Miley Cyrus vezetésével.

MTV VMA élőben augusztus 30-án, hajnali kettőtől!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr677734544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása