Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jövő szombaton újra Gálvölgyi Show

Gálvölgyi János és tévéműsor-paródiái visszatérnek az RTL Klub képernyőjére

2015. augusztus 28. - emTV.hu

rtlklub.jpgSzeptember 5-én egy speciális különkiadással tér vissza a képernyőre a Gálvölgyi Show. A már emblematikussá vált Gyúrunk vazze! és a reklámparódiák koronázatlan királya jó szokásához híven az RTL Klub sikerműsorait sem kíméli majd paródiáiban.

gavolgyi_show_return.jpg

"Ez a közel egy órás Gálvölgyi Show, műsorparódiákból, karakterparódiákból és reklámparódiákból áll. Találkozhatunk a kereskedelmi csatornák ezoterikus jósnőivel csakúgy, mint a híradókkal. A Barátok közt paródia egyik érdekessége Magdi anyus "feltámadása". Az anyacsatorna repertoárjából a XXI. század is Gálvölgyi keserédes céltáblájára kerül X-edik század címen. A műsorfolyamot rendre megszakítják majd reklámparódiák, melyek általában a nézők kedvencei" – árulta el Ónodi György a Gálvölgyi Show és a Heti Hetes főszerkesztője.

Gálvölgyi János örömmel vágott neki a különkiadás elkészítésének és bízik benne, hogy a nézők is felhőtlenül szórakoznak majd a közel egy órás show-n. "Kevés dolog van, amin jókat tudnak nevetni az emberek, a Gálvölgyi Show olyan, amin lehet" – tette hozzá Gálvölgyi János, akinek show-ját szeptember 5-én, 20 órakor láthatják majd a nézők az RTL Klubon.

emTV.hu // RTL Magyarország

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr277739854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása