Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új csatornahang a Comedy Centralon?

Helpdesk

2015. november 05. - Ádám // emTV.hu

comedy_central.jpgNéhányan kérdeztétek, hogy ki hallható a Comedy Central némelyik ajánlójában, és hogy ezzel megváltozik-e a csatorna hangja. Lengyel Tamást alkalmilag a Comedy Central Extra hangja, Haumann Máté helyettesítette néhány promó hangalámondásában – tudtam meg a csatornától.

haumate.jpg

"A testvércsatorna hangjának alkalmi beugrásával valójában csak kipróbáltuk, mennyire követik szorosan a rajongók a humorcsatorna adásának legapróbb részleteit is. És lám, bejött: a humor kedvelői tényleg mindenre figyelnek! A Comedy Central állandó hangja azonban a szándékaink szerint továbbra is a kiváló Lengyel Tamás marad" – tudtuk meg a Viacom PR és kommunikációs vezetőjétől, Szűcs Lászlótól.

emTV.hu // fotónkon Haumann Máté / Petőfi Színház, Veszprém

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr348052380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása