Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kedden indul a 12 Majom című sorozat a FilmCafén

Időutazás egy posztapokaliptikus jövőbe

2015. november 12. - emTV.hu

filmcafe.jpgEgy világméretű járvány közel hétmilliárd emberrel végez. A vírus folyamatosan mutálódik, fejlődik. Az emberiség kihalófélben. Az emberiség sorsa James Cole kezében van, aki időugrások sorozatával próbálja megakadályozni, hogy a 12 Majom hadserege elterjessze a vírust.

Alig néhányan vannak, akik immunisak a vírusra. Sokan fosztogatókká váltak, kihasználták a káoszt: túlélőkre és családokra támadtak ételért vagy bármiért  amit meg tudtak szerezni. A többiek a föld alá rejtőztek, éhezésre és kihalásra ítéltetve. Aztán egy csapat tudós kimerészkedett a felszínre, hogy információkat gyűjtsön, bármit ami hasznos lehet. Ekkor találtak egy lehetséges visszaállítási pontot, egy utolsó reményt. Az emberiség sorsa James Cole kezében van, aki időugrások sorozatával próbálja megakadályozni, hogy a 12 Majom hadserege elterjessze a vírust.

Magyar hangok...

Aaron Stanford - Rajkai Zoltán
Amanda Schull - Kovács Patrícia
Kirk Acevedo - Dolmány Attila
Barbara Sukowa - Vándor Éva
Demore Barnes - Pál Tamás
Noah Bean - Szatory Dávid
Emily Hampshire - Kisfalvi Krisztina
Tom Noonan - Szokolay Ottó

Magyar szöveg: Győri Gergely
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Produkciós vezető: Jávor Barbara

Szinkronrendező: Bartucz Attila

12 Majom kedden este kilenckor a FilmCafé műsorán!

emTV.hu // AMC

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr608072980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása