Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Két Golden Globe-díjra is jelölték a FOX zenés sorozatát

Az Empire a legjobb televíziós sorozat címért indul

2015. december 15. - emTV.hu

fox.jpgAz Empire a legjobb televíziós sorozat címért indul dráma kategóriában, a főszereplő Taraji P. Hensont pedig a legjobb színésznő címre jelölték. A sorozat kiemelkedő nézettséggel fut az Egyesült Államokban, és zenéje is az R&B/Hip Hop slágerlisták élén debütál.

Az Egyesült Államokban hihetetlen népszerűségnek örvendő sorozat a Golden Globe-jelölések mellett több rangos elismeréssel büszkélkedhet. A Televíziós Kritikusok Szövetsége  az év legjobb műsorának választotta az Empire sorozatot, a két főszereplő, a korábban Oscar-díjra jelölt Terrence Howard és Taraji P. Henson pedig nemrégiben elnyerték a legjobb színésznek és színésznőnek járó BET-díjat is. Hensont mindemellett a tévékritikusok a Critics Choice Television Awards díjátadón a legjobb színésznőnek járó elismeréssel tüntették ki (dráma kategóriában), valamint a NAACP Image-díját is elnyerte a legjobb színésznőként.

Az Empire kiemelkedő nézettséggel fut az Egyesült Államokban, és a sorozat zenéje is az R&B/Hip Hop slágerlisták élén debütált. A műsor első évadában vendégszereplőként feltűnt Naomi Campbell, Cuba Gooding Jr., Courtney Love és Snoop Dogg, a második évadban pedig olyan nevek szerepelnek, mint Lenny Kravitz, Kelly Rowland, Alicia Keys, Chris Rock, Marisa Tomei, Ludacris és Pitbull.

Az Empire második évadát keddenként este kilenc órakor vetíti a FOX!

emTV.hu // FIC

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr428173304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása