Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

TV2 Akadémia vizsga élő adásban a FEM3-on

A teljes FEM3 Café adást ők szerkesztik és vezetik majd holnap

2016. január 14. - emTV.hu

fem3.jpgHolnap a FEM3 Café élő adásban vizsgáznak a TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatói. A diákok vendége lesz MC Hawer, Szerednyey Béla és Varga Győző is. Kelemen Heni szépségkirálynő, a Miss Universe Hungary 2014-es győztese is az idei vizsgázók között van.

A TV2 Akadémia végzős hallgatóinak idén is rendhagyó vizsgaélményben lesz részük, ugyanis tanulmányaikat lezáró megmérettetésként élőben vezethetik a FEM3 Café beszélgetős műsorát Czippán Anettel. Január 15-én, pénteken a teljes FEM3 Café adást ők szerkesztik és vezetik majd. Mindegyik hallgató saját magának hív vendéget, akivel élőben készít interjút. A vizsgaadás vendége lesz többek között MC Hawer, aki először szólal meg elvonókúrája óta, valamint Szerednyey Béla színművész, Varga Győző énekes és Voksán Virág is.

A diákok teljesítményét a TV2 szakembereiből álló vizsgabizottság értékeli, akik a vezérlőben követik nyomon az adás minden pillanatát és élesben, a helyszínen osztályozzák a vizsgázókat. A vizsgabizottság tagjai: Azurák Csaba a TV2 Csoport aktuális műsorainak főszerkesztője, Demcsák Zsuzsa műsorvezető, Váczi Gergő műsorvezető, valamint Amin-Váczi Virág a TV2 Akadémia vezető tanára.

"Minden évben számunkra is nagyon izgalmas nap a TV2 Akadémia műsorvezető hallgatóinak záróvizsgája. Már hatodik éve zajlik a képzés, évről-évre kiemelkedő tehetségeket ismerhetünk meg és vezethetünk be a szakma rejtelmeibe. Több korábbi hallgató is nálunk dolgozik szerkesztőként, riporterként, de Vitányi Judit, a Tények műsorvezetője is itt kezdte. Idén már közel tízszeres a túljelentkezés a februárban induló képzéseinkre" – mondta Azurák Csaba. A hallgatók teljesítményét azonban nemcsak a szakemberek, hanem a nézők is értékelhetik majd, online szavazáson választják meg a közönségdíjas műsorvezető-jelöltet.

FEM3 Café minden hétköznap reggel 9:20-tól a FEM3 műsorán!

emTV.hu // TV2

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr678272140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása