Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Folytatódik Az Álmosvölgy legendája

Rövid szünet után folytatódik a harmadik évad a FOX-on

2016. március 10. - emTV.hu

fox.jpgA folytatásban Abbie megmentése érdekében Crane szokatlan szövetséget köt, ezután azonban új természetfeletti erővel kénytelenek szembenézni, miközben Pandora és társa is egyre erősebbé válik. Az új epizódok meglepő fordulatokkal és további izgalmakkal várják a rajongókat.

Az Álmosvölgy legendája sorozat olyan misztikus világba kalauzolja a nézőket, ahol semmi nem az, aminek látszik. Washington Irving klasszikusának mai feldolgozásában Ichabod Crane (Tom Mison, magyar hangja Makranczi Zalán) kétszázötven évvel halála után visszatér az élők sorába, hogy megoldjon egy rejtélyt, amely egészen az alapító atyák koráig vezet vissza. Ichabod mellett azonban a hírhedt fej nélküli lovas is feltámad, és vérengzésbe kezd a városban. A fej nélküli lovas megállítása azonban csak a kezdet, a modern Sleepy Hollow-t egyre furcsább lények veszélyeztetik. Ichabod a helyi rendőrségnél dolgozó Abbie Mills hadnaggyal (Nicole Beharie, magyar hangja Pálmai Anna) szövetkezve boszorkányokkal, démonokkal és szörnyekkel harcol, hogy együtt megvédjék Sleepy Hollow-t, eközben azonban saját életük is számos alkalommal veszélybe kerül.

Az Álmosvölgy legendája hétfőnként este kilenc órakor látható a FOX műsorán!

emTV.hu // FOX

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr968459574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása