Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Egyszerűen Nigella

Mit és hogyan főzzünk, hogy még jobban érezzük magunkat a bőrünkben?

2016. március 21. - emTV.hu

tv_paprika.jpgNigella sugárzóbb, mint valaha. Legújabb sorozata egyszerűen olyan, mint Nigella Lawson maga: nyugodt és inspiráló. Az Egyszerűen Nigella című új műsorában megmutatja, mit és hogyan főzzünk, hogy még jobban érezzük magunkat, és hogy még több energiánk legyen a mindennapokban.

A hat epizódból álló sorozat olyan egyszerűen elkészíthető, mégis különleges fogásokkal jelentkezik, amelyekkel bárki könnyedén az ujjai köré csavarhatja a vacsoravendégeit vagy épp a családtagjait. A sztárszakács megosztja nézőivel a tökéletes torta receptjét, amelyet ő maga sárgabarackos-mandulás ízben, rózsavízzel megbolondítva képzel el, de megismerteti egyik személyes kedvence, a tökmagos, avokádós, vízitormás lazacsaláta, vagy a gyömbéres-garnélás thai tészta elkészítésének csínját-bínját is, amelybe thaiföldi útja során szeretett bele.

Egyszerűen Nigella bemutató április 16-án, szombaton, 11:00-kor a TV Paprika műsorán!

emTV.hu // AMC

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr178508348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása