Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hadházi László a gatyáját is elhagyja

A humorista önálló estjével folytatódik az őrület a Comedy Clubban

2016. április 22. - emTV.hu

comedy_central.jpgHadházi László remek megfigyelő és mindig naprakész, egy igazi sportember, aki szerető férj, na és persze felelősségteljes édesapa. Méd in Hungeráj című önálló estjében görbe tükröt mutat önmagának és nekünk, akik mindennapi nyűgjeinkkel együtt élünk kies hazánkban.

Egy igazi férfi tudja, mi fán terem a gyereknevelés és nem fél kimondani, ha valami csípi a szemét – néha szó szerint. Mert ugye a gyerek gond – már akkor is, amikor kicsi –, legalábbis Hadházi László így vélekedik a témáról Méd in Hungeráj című önálló estjében ma este a Comedy Centralon. A Viacom magyar humorcsatornáján péntekenként jelentkező Comedy Club e heti adásából többek között az is kiderül, hogy a gyereksírás úgy hat egy pasi idegrendszerére, mint a porszívó hangja, és a lába már magától elmenne a kocsmába, hiszen a gyerek nem tudja elmondani, mi a baja, csak sír és az ugye annyira idegesítő, hogy muszáj meginni valamit. "Volt olyan, hogy bementem a gyerekhez, mert sírt, és ott ült a legós kosárban olyan 60 centire a bili mellett és a dolgát már elvégezte. És még ő sír, mikor majd apának kell a zuhany alatt a sok kis legós cuccot kitakarítani?!" – meséli élményeit a humorista, akit ma már ez a veszély nem fenyeget, hiszen a gyermekei már felnőttek.

A férfilét kőkemény dolgaival – mint a szemérem vagy a szellőztetésen alapuló higiénia – azonban neki is szembe kell néznie, így akkor is ráncba kell szednie magát, amikor a gatya lecsúszik róla a strandon, miközben a parton bombázók egész sora mered rá. Hadházi segítségével a másik nem is könnyedén elképzelheti, mit érezhet a szerencsétlenkedő hímnemű, akinek a fejét a parton a gravitáció húzza, miközben a víz alatt a felhajtó erő dolgozik ellene, és még így sem ússza meg, hogy a „szebbik fele” a felszínre kerüljön. De miért durva a helyzet, ha ilyen kínos pillanatban kettőnél több hölgy bámészkodik a parton? Számos vicces sztori mellett ez is kiderül ma este a Méd in Hungeráj című előadásból.

Hadházi László: Méd in Hungeráj ma 21:00-kor a Comedy Central műsorán!
ismétlés szombaton 9:30-kor és vasárnap 19:00-kor

emTV.hu // Red Lemon Media // fb-fotó: Nánási Pál

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr588654594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása