Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Holnaptól már a nézők is szavazhatnak a Kismenőkre

Élő adásokkal folytatódik a TV2 gyermek-tehetségkutatója

2016. május 06. - emTV.hu

tv2.jpgHuszonnyolc produkció mutatkozott be az elmúlt hetekben a Kismenőkben, amelyekből tízen jutottak tovább. Az élő adások alatt már a tévénézők is szavazhatnak az ingyenes TV2 Live applikáción keresztül. A műsor során a zsűri és a közönség is ugyanúgy szavaz, mint eddig.

kismenok.jpg

Ördög Nóra csapatából Cserép Timi, az extrém hajlékony gumilány, Jenei Debi és Szabó Bence énekesek, Szalontai Zita mesemondó és Luppinger Attila gitáros készülhetnek újabb produkcióval. Till Attila csapatából Balogh Soma dobos, Kovács Harmat énekes mutatkozik be ismét, valamint Malaczkó Réka zenés színházas előadásával, Szlavkovszki Zsolt lenyűgöző mutatványaival és az Üzenet lánycsapat újabb elgondolkodtató táncos produkciójával kápráztatja el a közönséget.

A stúdió pontok (zsűri és a szavazó közönség összesített pontjai), valamint a nézői szavazatok döntenek a továbbjutásról. A legkevesebb pontot elérő produkció számára befejeződik a tehetségkutató. A Kismenőkből azonban senki nem távozik üres kézzel. A műsor győztese és minden kieső produkció tanulmányi ösztöndíjat kap: a győztes kétmillió forintot, a többiek pedig százezret.

Az IKO Műsorgyártó produkciójában szombatonként 200 fős profi stáb dolgozik, az ő összehangolt munkájuknak köszönhetően hétről hétre rendkívül látványos szórakoztató műsort láthatnak a tévénézők. A stúdiódíszletet többek között 300 lámpa és egy 280 négyzetméteres ledfal alkotja. Ezekből a ledfalakból áll a díszlet egyedi tervezésű kockája, amely másfél tonnás, ezért az építéskor nem kevés nehézséget okozott a szakembereknek. Ipari alpinisták nyolc napon keresztül csak azon dolgoztak, hogy ezt a stúdiólátványt meg tudják valósítani: a mennyezetre külön segédtartókat kellett rögzíteni, hogy fejjel lefelé fel lehessen lógatni, mi több, a levegőben átfordítani, ezáltal a képernyő előtt ülők számára átjöjjön a könnyedség és lebegés érzete.

Kismenők élőben holnaptól szombatonként 18:50-kor a TV2 műsorán!

emTV.hu // TV2

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr428692188
süti beállítások módosítása