Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Rihanna gyerekkora óta rajong a Star Trekért

Exkluzív videó-interjú az énekesnővel a Paramount Channeltől

2016. július 08. - emTV.hu

paramount.jpgRihanna a kockák álma lehet: nem csak tehetséges és csinos, de kiskora óta rajong a Star Trekért is. Ezért nagy megtiszteltetésként érte az énekesnőt, hogy a hazánkban július 21-én mozikba kerülő Star Trek: Mindenen túl című film végén felcsendülő dal előadására őt kérték fel.

Rihanna kiskora óta nagy Star Trek rajongó: édesapja mutatta meg neki a filmet, amelynek egy epizódja is elég volt ahhoz, hogy a világhírű énekesnő beleszeressen a történetbe. "Érzelmileg is kötődtem a szereplőkhöz és ahhoz, ami épp történt velük. A Star Trek gyerekkorom óta az életem része, sosem hagyott el" – árulta el az énekesnő.

Rihanna az exkluzív kisfilmben azt is elárulta, nagy megtiszteltetés számára, hogy a Star Trek: Mindenen túl című film végén felcsendülhet új dala. "Itt nem akármilyen filmhez kellett zenét írni: olyan dalra volt szükség, ami nagyszabású, érzelmes, drámai, ugyanakkor fülbemászó. Ez nem csak rajongóként, de zenészként is nagy dolog számomra" – tette hozzá Rihanna, akinek dala július 21-étől a magyar mozikban is hallható lesz.

A filmcsatorna nem csak a különleges videóval kedveskedik a hazai Star Trek rajongóknak, a közösségi oldalukon meghirdetett játékban a premier előtti mozi vetítésre nyerhetnek jegyet a szerencsések. A Paramount Channel ezen kívül július 17-én Star Trek maratonnal várja nézőit, július 19-én pedig a Paramount Tetőmoziban hangolódhatnak az érdeklődök az új mozifilmre.

Star Trek maraton július 17-én, vasárnap 6:20-tól a Paramount Channel műsorán!
6:20 Nem ismert tartomány // 8:45 Nemzedékek // 11:20 Kapcsolatfelvétel // 13:45 Űrlázadás // 15:55 Nemezis

Star Trek július 19-én, kedden 21:00-kor a Paramount Tetőmoziban!

Star Trek: Mindenen túl július 21-től a mozikban!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr118874914
süti beállítások módosítása