Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A tizennegyedik évadban is Mondj igent a ruhára

Készülődés a Nagy Napra a legszebb ruhákkal

2016. július 15. - emTV.hu

tlc.jpgMi lehet izgalmasabb annál, mint a nagy nap előtt szebbnél szebb ruhák közül kiválasztani azt, amely a legjobban illik a menyasszonyra? A Mondj igent a ruhára a tizennegyedik évada még több meglepetéssel, sztárvendéggel és menyasszonyi idegösszeomlással tér vissza a TLC-re.

mondj_igent_a_ruhara.jpg

Részben divatbemutató, részben menyasszonyok történetei, részben családterápia – a sorozat bemutatja az akadályokat, amelyeket az alkalmazottaknak le kell küzdeniük, hogy időben leszállítsák a tökéletes ruhát a menyasszonyok nagy napjára. Az évad Michelle történetével indul, az esküvőszervezővel, aki több mint ötven esküvőt megszervezett már. Boldog, hogy összekötheti életét szerelmével, de vérbeli profiként nagy rajta a nyomás: most minden szem őt figyeli majd.

Noha a folyamat legtöbbször nem éppen stresszmentes, a Kleinfeld szalonnak valahogy mindig sikerül: az utolsó próbára mindig minden részlet stimmel, a megrendelők pedig elégedettek. A doku-szappanopera különleges műfaj, jelen esetben a szaloné lenne a főszerep. Itt mégis inkább a megjelenő menyasszonyok életébe, különleges történeteibe pillanthatunk be.

A Mondj igent a ruhára az új évadban a világ első számú menyasszonyiruha-szalonjából, a manhattani Kleinfeld Bridalból jelentkezik.

Mondj igent a ruhára XIV premier vasárnap 21:00-kor a TLC műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr458892314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása