Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A szülők válogathatják össze a meséket

Appal kedveskedik a BabyTV a kisgyermekes szülőknek

2016. július 22. - emTV.hu

baby_tv.jpgA BabyTV, a FOX Networks Group díjnyertes bébi és kisgyermek csatornája új alkalmazásában mesékből, dalokból, rímekből készíthetnek egyéni lejátszási listát a szülők, így teljes körűen felügyelhetik gyermekeik tévézési szokásait. Az új funkció a My BabyTV Channel nevet kapta.

baby_tv.jpg

Ez lehetővé teszi a szülők számára azt, hogy kiválasszák vagy letöltsék kedvenc műsoraikat, dalaikat és rímeiket, és ezáltal egy olyan – korlátlan hosszúságú – csatornának a műsorait szabályozzák, mely egyetlen gombnyomással előhívható, és a zavartalan élvezet érdekében teljesen reklámmentes.

Az anyukák, apukák, és nagyszülők mostantól gyors és egyénre szabható hozzáférést kapnak a BabyTV médiatárához egy olyan fejlesztésnek köszönhetően, amely a tartalmak közvetlen, hálózaton keresztül történő, úgynevezett on demand elérését a személyre szabhatósággal kombinálja.

"A BabyTV Video alkalmazás sikerét követően színesebb, interaktívabb, egyszerűbb, és szórakoztatóbb felhasználói élményt szerettünk volna biztosítani a családok számára. A csapataink gőzerővel dolgoztak azért, hogy egy olyan univerzális applikációt biztosítsanak a felhasználók számára, amely lehetővé teszi a különböző eszközök közötti átjárhatóságot" – mondja Gali Lulavi, a Digitális Média osztály vezetője.

"Négy gyermek, köztük egy csecsemő  anyukájaként tudom, hogy a családoknak a minőségi tartalmak korlátok nélküli, barátságos környezetben történő elérésére van a leginkább szükségük. Örömünkre szolgál, hogy a szülőknek, nagyszülőknek gyors és személyre szabható hozzáférést tudunk biztosítani médiatárunkhoz" – teszi hozzá Maya Talit, az Értékesítési és Marketing osztály alelnöke, a BabyTV társalapítója.

A BabyTV Video app a csatorna legkelendőbb műsorai epizódjainak százait kínálja, olyan népszerű karaktereket felvonultatva, mint Charlie, Billy BamBam és a Cuddlies, mindezt havi rendszerességgel frissülő tartalommal. A BabyTV Video – mely mára huszonöt országban számít a legjobbra értékelt oktatással kapcsolatos applikációnak – jelenleg tizennégy nyelven (hamarosan még többel) érhető el az App Store-ban.

emTV.hu // FOX

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr968906634
süti beállítások módosítása