Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Megvan a Star Academy zsűrije

Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Király Viktor és Vastag Csaba

2016. augusztus 04. - emTV.hu

tv2.jpgŐk azok, akik augusztus 27-től a Star Academy-n keresik és oktatják a jövő sztárjait. A TV2 vadonatúj beköltözős tehetségkutatójának ítészei izgatottan várják, hogy megismerjék az Akadémiára jelentkező énekeseket, akiknek sorsáról a nézőkkel együtt döntenek majd.

Ördög Nóra és Majka vezetésével augusztus végén kezdetét veszi a TV2 új tehetségkutató műsora. A Star Academy tehetségei nemcsak a hétvégi élő showra készülnek fel, hanem mindent megtanulhatnak arról, hogyan válhatnak profi előadóvá. Ebben az énekesek legnagyobb segítségére a műsor zsűritagjai lesznek, akik számára nem ismeretlen a tehetségkutatók világa, hiszen vagy győztes versenyzőként, vagy zsűritagként láthattuk már őket a képernyőn. A négyes kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy a szakma és a közönség által is nagyra tartott előadóművészek legyenek, akiknek tehetsége és sikerei elvitathatatlanok.

Keresztes Ildikó tornász pályafutását hagyta ott a színpadért, de a mozgás örök szerelem maradt az életében. Ildi, ha munkáról van szó, nem ismer kegyelmet, így várhatóan az egyik legszigorúbb tagja lesz a Star Academy zsűrijének: "Biztos lesz olyan, aki egy nehéz szituációban inkább haza menne, és az egészet hagyná egy kis időre, mert arra van szüksége, hogy egyedül legyen, de itt nem tudja majd megoldani. Éppen ezért ez egy nagyon komplex feladat lesz nekik. Biztos, hogy lesznek kisebb kiborulások, de ez amekkora teher, ugyanakkora ajándék is. Amiről most még csak álmodoznak, annak tudják mindenüket szentelni és minden segítséget megkapnak hozzá" – mondta.

Király Viktor, a Megasztár negyedik szériájának győztese az amerikai The Voice műsorában is bizonyított Adam Levine, majd Gwen Stefani csapatában: "A tehetség az egy nagyon pici százalék ebben az egész történetben. Mellé kell tenni a szorgalmat, a kreativitást, és bírni kell a pofonokat ahhoz, hogy ebben a szakmában talpon maradj. Nem azt mondom, hogy pofonokat fogok osztani, de az biztos, hogy őszinte leszek" – mesélte.

Vastag Csaba az X-Faktor első évadának győztese, aki az alázatos és következetes munkában hisz: "Én arra tudok mindenkit buzdítani és presszionálni is, hogy dolgozzon minél többet és egy másodpercig se álljon meg, se most, se pedig a műsor után. Azt ígérhetem, hogy szigorú leszek" – árulta el Csaba.

Pásztor Anna életében a dalszerzés és az éneklés mellett a tánc is fontos szerepet játszott, hiszen New York-ban táncművészként végzett, így ezen a területen is a tehetségek segítségére lesz: "Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy kikkel leszek egy társaságban. Ildit ezer éve ismerem, és nagyon jóban vagyunk, Viktorral pedig anno még közös dalokat is írtunk. Csaba tehetsége is vitathatatlan, és személy szerint én azt is támogatnám, hogy csinálja végig félmeztelenül a műsort" – viccelődött. "Abban szinte biztos vagyok, hogy az énekeseknek nem én leszek a legnagyobb mumusa, inkább anyáskodni fogok" – tette hozzá az énekesnő.

A zsűri munkáját és a fiatal tehetségek fejlődését, a hétvégi showműsorok előkészületeit a nézők is követhetik nap mint nap a beköltözős tehetségkutató összefoglalóiban, az énekesek sorsáról pedig Annával, Ildivel, Csabával és Viktorral együtt döntenek majd. A Star Academy győztese huszonnégymillió forintot és lemezszerződést visz haza.

Star Academy augusztus 27-től a TV2 műsorán!

emTV.hu // TV2

fb.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr208944746
süti beállítások módosítása