Együtt a legveszedelmesebb ragadozókkal

2016. október 11. 20:00 - emTV

Joel Lambert: Ragadozók testközelből az Animal Planet műsorán

animal_planet.jpgVajon milyen érzés lehet szemtől szemben állni a Föld legveszélyesebb ragadozóival? Az Animal Planet sorozatában az egykori Navy SEAL kommandós, Joel Lambert a világ legkülönbözőbb tájain tűnik fel, és kerül hihetetlen közelségbe a veszedelmes fenevadakkal.

joel_lambert.jpg

A nézők a műsorban a világ legkülönfélébb tájait ismerhetik meg a zambiai bozótostól kezdve a Jeges-tenger fagyott pusztaságán át a Jóreménység foka körüli, cápákkal teli vizekig. Joel Lambert és kutatócsoportja egy átlátszó, nagyon erős üvegből készült mobillaboratóriumot használ az állatok tanulmányozásához. Huszonnégy órát töltenek el benne oroszlánok, hiénák, jegesmedvék és cápák társaságában, ezalatt pedig olyan tudományos kísérleteket végeznek el, amelyeket a vadon élő állatoknál másképpen nem lehetne. Megmérik többek között a harapásuk erejét.

A sorozat első részében a kutatócsoport Kelet-Zambiába utazik felkutatni Afrika legnagyobb ragadozóit, az oroszlánokat. Ezt követően a foltos hiénákat tanulmányozzák, és a csapatot meglepetésként éri a falka intelligenciája. Majd az Északi-sarkon erednek a jegesmedvék nyomába. Speciális berendezéseikkel képesek rögzíteni az állatok lenyűgöző viselkedését és képességeit. Vajon miben rejlik a ragadozók ereje? És vajon hogyan viseli egy volt tengerészgyalogos, ha vadászból üldözötté válik?

Joel Lambert: Ragadozók testközelből premier | péntek 20:05 | Animal Planet

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr4611788935
süti beállítások módosítása