Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jókedvvel dobja fel a hét közepét a Paramount Channel

Vígjátékokkal erősít szerdánként a filmcsatorna októberben

2016. október 11. - emTV.hu

paramount.jpgA borongós, őszi időjárás ellen poénokkal teli vígjátékokkal készül a hónap szerda estéire a Paramount Channel. Holnap a Jószomszédi iszony, egy hét múlva a Rango, míg 26-án a Díszkíséret című filmet vetítik. Vígjátékok a borongós szerda estékre egész októberben a Viacom csoport filmcsatornáján.

rango.jpg

A különleges, októberi szerdák a Jószomszédi iszony című vígjátékkal kezdődnek holnap, amelyben Drew Barrymore és Ben Stiller játssza a főszerepet. Nancy és Alex, a fiatal pár megtalálja álmai otthonát, ezért természetesen azonnal be is költöznek a meseszép házba. Amit viszont nem tudnak, hogy a felettük lakó idős asszony, Mrs. Connelly egy valóságos boszorkány: a hölgy először még szimpatikusnak is tűnik nekik, de aztán napról-napra fokozatosan teszi pokollá az életüket. A film a fiatalok küzdelmét mutatja be a megátalkodott nénivel, telis-tele olyan őrült helyzetkomikumokkal, amiket csak egy igazán elmérgesedett szomszédi viszony tud okozni.

A 19-i szerdán a Rango című animációs filmmel űzi el a rosszkedvet a filmcsatorna. A történet főhőse egy nem mindennapi, beszélő kaméleon, aki terráriumba zárva tengeti a napjait, egészen addig, míg gazdái el nem hagyják a sivatag közepén. Innentől kezdve új életet kezd egy Porváros nevű, különleges élőlényekkel teli helyen, ahol elképesztő kalandok várnak a nagy dumás hüllőre – többek között ő lesz a helyi seriff!

A szerdai, poénokban gazdag filmek sorát a Díszkíséret című vígjáték zárja október 26-án, amely két tengerészgyalogosról szól, akik bonyolultabb feladatot kapnak, mint hitték. Egy fogságra ítélt közlegényt kell csupán elszállítaniuk a börtönbe, de meglepetésükre egy igazán szemrevaló hölggyel van dolguk, aki vonzerejét is beveti a szabadulás érdekében.

Jószomszédi iszony holnap 21:00-kor a Paramount Channel műsorán!
Rango október 19-én, szerdán 21:00-kor a Paramount Channel műsorán!
Díszkíséret október 26-án, szerdán 21:00-kor a Paramount Channel műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1811788837
süti beállítások módosítása