Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Így repül egy kispolszki

Ma indul a Brutális kémia második évada

2016. november 05. - emTV.hu

spektrum.jpgA kémia második évadával folytatódik a Brutális sorozat a Spektrumon. Négy héten át minden szombaton délután érkeznek a csatorna saját gyártású műsorának vadonatúj epizódjai. Azt ígérik, hogy robbantásokból, lángokból és füstből ezúttal sem lesz hiány. A sorozat ma délután indul a Spektrumon!

Az elmúlt években Kamera Korrektúra-díjakat bezsebelő Brutális sorozat új évadában Vályi István újságíró idén is Nagy Gergő Zoltán vegyésszel mutatja be a kémia legizgalmasabb részleteit. Tábla, kréta és dolgozat nélkül, látványos, szórakoztató és brutális formában. A szereplők a kísérleteket ezúttal sem laboratóriumban végezték, hanem például a Vasúttörténeti Parkban vagy a Budaörsi Repülőtéren, illetve ott, ahová még egyáltalán beengedték őket és vegyszereiket. Ízelítőül pedig nézzük meg hogyan is repül egy kispolszki.

A Brutális kémia második évadában teljesen új megvilágításba kerülnek olyan unalmasnak tűnő fogalmak, mint a bomlás vagy az egyesülés. Megtudhatjuk, létezik-e a mindent maró sav. Fura hüllők kelnek életre: látjuk majd, hogyan tekereg a szénkígyó vagy a fáraó kígyója, de megszólal az ugató kutya is. Kiderül, ehető-e a brutális mákos guba. Szemtanúi lehetünk annak, ahogy egy zölden világító Zeppelin feltűnik az égen és ellobban egy pillanat alatt. Az új évad ráadásul egy hollywoodi filmforgatással kezdődik. A jelenetben lesz vulkánkitörés, robbanás, levegőbe repülő autó és menekülő városlakók.

Brutális kémia II premier ma 16:00-kor a Spektrum műsorán!

emTV.hu // Spektrum

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8911931621
süti beállítások módosítása