Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

November 27-én indul a Sztárban Sztár+1 kicsi

Ábel Anita, Csobot Adél, Rákóczi Feri és Pély Barna lesz a zsűri

2016. november 08. - emTV.hu

supertv2.jpgNovember 27-én indul a Sztárban Sztár+1 kicsi a SuperTV2-n. A csatorna által az ország házibulijának aposztrofált műsor ezúttal gyerekénekesekkel bővül. A jelenleg is zsűriző Ábel Anita mellett pedig Csobot Adél, Rákóczi Feri és Pély Barna alkot véleményt a sztárpárokról. A műsorvezető Tilla lesz.

sztarban_sztar_zsuri_abel.jpg

Ezúttal a Sztárban Sztár eddigi évadainak hírességei lépnek színpadra olyan gyereksztárokkal az oldalukon, akiket már ismer a nagyközönség. Közkedvelt duetteket adnak elő, népszerű formációk bőrébe bújnak, de olyan is lesz majd, hogy ugyanazt a karaktert alakítják, tehát az adott világsztárból áll majd egy nagy és egy kicsi a színpadon. A felnőtt szereplők ugyanakkor nem csak duettpartnerek lesznek, hanem a segítőik is, hiszen ők már az utánzás nagymesterei. A műsorvezető Tilla lesz.

Rákóczi Ferenc elmondta: nagy örömmel vállalta a zsűri szerepét. "Szeretem az élményfaktort, amit ilyenkor kapok: ha egy produkció - ami mögött komoly munka van – megríkat, megnevettet, meglep, azt mindig vágyom. Ráadásul a gyerekeim imádnak énekelni, szerepelni, és otthon, a Velencei-tó partján ahol élünk, mi is rendezünk előadásokat családi körben. Szóval van némi rutinom a vélemény-nyilvánításban, hiszek az építő jellegű kritikában" – nyilatkozta a kétgyermekes édesapa.

"Izgalmas kísérletnek tartom, hogy a magabiztos énektudással rendelkező gyerekek hogyan oldják meg a hangutánzást, a mozdulatok lemásolását. Felnőttként és gyerekként egyaránt kihívás egy másik előadóművész bőrébe bújni, biztos vagyok benne, hogy ebben a műsorban meglepő átalakulásokat látnak majd a nézők" – tette hozzá a zsűritag.

A Sztárban Sztár+1 kicsi minden vasárnap 18.50-től élőben lesz látható a SuperTV2 műsorán, és hogy melyik sztárpároknak szurkolhatnak majd a nézők, kiderül a Sztárban Sztár most vasárnapi fináléjában.

Sztárban Sztár+1 kicsi premier november 27-én 18:50-kor a SuperTV2 műsorán!

emTV.hu // TV2

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9411943203
süti beállítások módosítása